Skip to Main Content

Studenten hulpmiddelen

Universiteit Gent Logo

Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Gent

Een aantal van de Hill’s werknemers herinnert zich nog wel hoe het was om diergeneeskunde te studeren (ja, echt waar) en te moeten leven met veel colleges, te weinig geld en werken in de vakanties. Daarom proberen wij die situatie een beetje te verbeteren en te helpen waar we kunnen. Je kunt Hill’s onderhouds-/dieetvoeding met korting kopen, zodat je je geliefde huisdier(en) die voeding kunt geven en toch voor jezelf wat geld opzij kunt zetten.

Met onze online “Voedingssleutel” en onze “Quick Recommendation”-progamma kun je je voedingsadviezen uitleggen aan de eigenaars van je patiënten en via het studiecentrum krijg je hulp bij het o.a. het schrijven van je scriptie.

  • Op deze site komen updates over nieuws en activiteiten van Hill’s
  • Je betaalt een gunstige prijs voor de Hill’s assortimenten; Science Plan™, Prescription Diet™, Ideal Balance™ en VetEssentials™.
  • Neem even de tijd voor het verkennen van de site. Wist je dat je kunt werken aan je kennis over klinische voedingsleer in onze interactieve “Veterinary Nutrition Academy”? Klik dan op Hulpmiddelen en vervolgens VNA en vergroot je kennis.

Mijn Hill’s contactgegevens

Gratis Veterinary Helpline

0800-17745

info_blx@hillspet.com

Student-feeding

Deze bijzondere relatie met huisdieren begint al lang voor de studie diergeneeskunde. De meesten studenten willen hun huisdier de best mogelijke voeding geven, zelfs als ze niet zo veel geld hebben. Mijn ‘Hill’s Voer’ is een speciaal voedingsprogramma voor honden en katten van studenten en medewerkers van de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht. Hierin kunnen geregistreerde deelnemers een korting krijgen van 40% op de door Hill’s aanbevolen consumentenprijs. U kunt dus extra voordelig uw eigen huisdier(en) voeden met Hill’s. Registreer uzelf nu op www.mijnhillsvoer.be.