Skip to Main Content
Vrouw is blij om hond te zien

Gezond gewicht

Samen kunnen we een einde maken aan overgewicht bij huisdieren

1 op de 3 baasjes beseft niet dat hun huisdier een gewichtsprobleem heeft. Referenties[1]* Uw zorg is van essentieel belang om een einde te maken aan de epidemie van overgewicht bij huisdieren.

Voed met liefde. voor een gezond gewicht.

Help baasjes te begrijpen dat extra traktaties en mensenvoedsel op de lange termijn tot extra gewicht leiden. Post deze verhalen op de sociale media van uw kliniek om bewustwording te creëren rond overgewicht bij huisdieren.

Vertel baasjes dat ze er niet alleen voor staan en dat het soms genoeg is om van voer te wisselen om een gezond gewicht te bereiken.

Log in of registreer om meer te weten te komen

Extra productinformatie en hulpmiddelen zijn beschikbaar voor dierenartsen en assistentes met een geregistreerd account op de Hill's Vet website.

 

Heeft u nog geen account?

 

Sluit vandaag nog aan en krijg toegang tot alle tools die wij voor uw praktijk hebben ontwikkeld!

Privacybeleid | Algemene voorwaarden

Laptop met de Quick Reco-tool

Een eenvoudigere manier om jouw aanbeveling op te stellen

Maak een keuze uit verschillende soorten aanbevelingen en creëer in enkele klikken een gepersonaliseerde voedingsaanbeveling die is afgestemd op de unieke behoeften van uw patiënt.

Quick Reco

Vragen? Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen over Hill's of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u het juiste Hill's voer te vinden voor uw patiënten.

REFERENTIES:

  1. 2022 State of U.S. Pet Obesity Study. Association for Pet Obesity Prevention.